wtorek, 7 lipca 2015
Orientalny smak ryby czyli jaki?
Kolejna potrawa zmieniła swoje oblicze dzięki
Masala chicken?
A może fish masala?
Spróbuj orientalnego smaku ryby!
SKŁAD: CHILI, KMINEK, CYNAMON, CZARNY PIEPRZ, SÓL, KURKUMA, GORCZYCA, GOŻDZIK, KOZIERADKA, CZOSNEK, CEBULA.
BEZ GLUTAMINIANU SODU!
Przyznam szczerze, że nie wiem jaki smak ma orientalna ryba bo nigdy takiej nie próbowałam.
Kiedy smażyłam w na obiad rybę postanowiłam dodać tej przyprawy.
Zrobiłam tylko jeden, mały błąd bo od razu posypałam wszystkie kawałki
Ryba jak dla mnie niesmaczna. Nie umiem ocenić czym smakowała, jednak ta przyprawa nie przypadła mi do gustu i już jej nie dodam do kolejnej ryby. Chyba, że poczytam bo może jakoś inaczej się ją stosuje :)
Przyprawa do kupienia TUTAJ
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Skład mieszanki do ryby niezbyt ciekawy.Godziki,kozieradka i cynamon to nie moje smaki.Fuj.
OdpowiedzUsuń